İKİ GÜNLÜK ADIYAMAN KAHTA VE SİNCİK ZİYARETİ İZLENİMLERİM:

9.05.2023 15:48:08
Ebuzer AYDIN

Ebuzer AYDIN

Adıyaman genel itibariyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN diyor...

Adıyaman ve ilçelerinde Yeniden Refah Partisi ikinci parti olacak kadar güçlü görünüyor. En az bir milletvekili çıkaracağını düşünüyorumk Partinin kalesi olan Sincik'te Yeniden Refah Partisi çok daha güçlü. Sebebi ise Sincik'e çok emeği olan, Sincikli İş insanı Battalbey Çiğköfte markasının sahibi Sait Aybak 'ın Yeniden Refah Partisinde birinci sıra milletvekili adayı olmasıdır. Halk, Sincikli birinin ilk defa Meclise gireceğini büyük bir umut ve heyecanla bekliyor.

Sincik halkı, Cumhurbaşkanlığı için yeniden Recep Tayyip ERDOĞAN'A tarihi rekor bir oy verecek, belki yine Türkiye birincisi olacaktır. Ama milletvekili oylarını bölerek Sait AYBAK'A, Yeniden Refah Partisine bir kısmını verecektir.

Devletimiz var gücüyle vatandaşın yanında. Hükümet bölge için elinden geleni yapıyor. Halk dedikodulara itibar etmiyor, muhtemel bir iktidar değişikliği durumunda enkazın altında kalacağını, hiç bir şeyin yapılmayacağını düşünüyor. Bu nedenle Recep Tayyip ERDOĞAN iktidarıyla devam etme kararlılığındadır. Ak Partiye yardımcı olarak da Yeniden Refah Partisini görüyor...

Halk Ak Parti Milletvekili listelerini olumlu görüyorlar. Özellikle eski milletvekillerinin listede olmayışı, yapılan değişiklik seçmene olumlu yansımış.
Her dönem Ak Partiye tarihi destek veren Adıyaman'ın oylarını Yeniden Refah Partisiyle bölüştüreceğini ve Sait AYBAK'I Milletvekili olarak Meclise göndereceğini gözlemledim...

Şahsen ben de oyumu Sincik'te kullanmış olsaydım, Bir oyum Recep Tayyip ERDOĞAN'A, bir oyum Sait AYBAK'A Yeniden Refah Partisine olurdu.

Sonuç ülkemize, milletimize, Adıyaman'ımıza ve Sincik'imize HAYIRLI OLSUN...
 

Bu yazı toplam 628 defa okunmuştur
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ


Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Sincik Gündem | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.