Kaymakam Bingöl Hızlı Başladı

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Adıyaman’ın Sincik Kaymakamlığına atanan Batuhan Bingöl göreve hızlı başladı.
Sincik İlçesine gelerek görevine başlayan Kaymakam Batuhan Bingül, İçişleri Bakanlığı'nın 81 il valiliğine gönderdiği "koronavirüs denetimleri" konulu genelgesi doğrultusunda yapılan denetimlere katıldı.
Kaymakam Bingöl beraberinde Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut ve Kurum müdürleri ile birlikte ilçe merkezindeki işyeri ve yaşam alanlarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, koronavirüs salgını kapsamında alınması gereken önlem ve uyulması gereken kurallar konusunda bilgilendirmelerde bulundu.
Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasının insan ve toplum sağlığı için önemine dikkat çeken Kaymakam Bingöl, tespit edilen eksikliklerle ilgili olarak da uyarılarda bulundu.



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.