Çiğköfte Festivali İkinci Kez Ertelendi

UNESCO tarafından Dünyanın 8. Harikası olarak kabul edilen Nemrut dağı zirvesinde yapılması planlanan Uluslararası Adıyaman çiğköfte festivali ikinci kez ertelendi.
Festival Tertip Komitesi tarafından yapılan basın açıklamasında, “Adıyaman Valiliği ve Adıyaman Belediye Başkanlığının himayesinde, ÇİĞDER’in organizasyonun da 26 Temmuz’da yapılması planlanan Uluslararası Adıyaman “ÇİĞKÖFTE FESTİVALİ” ve festival etkinlikleri kapsamındaki konserler, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen hain saldırı nedeniyle farklı bir konsepte ileri bir tarihe ertelendiği daha önce kamuoyuna duyurulmuştu.
Yine Festival Tertip Komitesince, söz konusu organizasyonun 6 Eylül 2015 tarihinde yapılması kararlaştırılmış ise de, ülkemizin şu an içinde geçtiği süreç ve hassas dönem dikkate alınarak festivalin tekrar ileri bir tarihe ertelenmesi kararlaştırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.